De Jeugdtrio’s staan er dit jaar niet alleen voor! Groep 7 en 8 hebben de handen in elkaar geslagen en ondersteunen de Jeugdtrio’s met een Jeugd Raad van Elf en Jeugd Raad van Toezicht. Deze kinderen hebben energie genoeg.  Met hun leus: “Samen in de kijker!” gaan ze gezamenlijk het dak eraf feesten! Prins Edwin d’n Urste is gewaarschuwd!

De Jeugd Raad van Elf wordt gevormd door: Stef Kanters, Niek Louter, Jur van Kessel, Ties van Driel, Rick Daandels, Tyn van Tilburg, Tijn van den Berg, Milo van Uden, Nienke van der Steen, Thijmen Zwanenberg en Nieke Bijl.

De sfeermakende Jeugd Raad van Toezicht wordt gevormd door: Andy van Zoggel, Isa Ruijs, Liv van de Laar, Jamie van Dooren, Lynn van der Heijden, Nora Bijl, Isa van den Broek, Meki Rijkers, Pien Kanters, Wiep Kanters, Pleun Kanters en Jasper Hoefs.

Alhoewel de coronaregels versoepeld zijn, is corona nog steeds onder ons. Helaas treft dit Jur en Jamie. Zij hebben de pech met de carnaval ziek thuis te zitten. Vandaar dat er twee poppen van hen gemaakt zijn, zodat ze er op de foto toch een beetje bij zijn.