Prachtig Piereslikkers Pakket

Afgelopen voorjaar was het vanwege de corona-omstandigheden niet mogelijk om bij u aan de deur te komen met ons Piereslikkers Paas Pakket, zoals u van ons gewent bent. Om toch een leuke actie op touw te kunnen zetten, hebben we dit jaar gekozen voor een vast verkooppunt met assortiment assortiments-uitbereiding:

Worstenbroodjes: Zeer smaakvol en ambachtelijk voor u gemaakt ism BBQ-restaurant Smook:6 stuks voor € 11,-

Eieren: zorgvuldig geselecteerde, overheerlijke eitjes:10 stuks voor € 4,-

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we voor u een unieke: COMBI-DEAL: worstenbroodjes + 10 eieren voor slechts: € 15,- !!!

Wij staan voor u klaar op vrijdag 11 sept van 17.00-19.00u schuin tegenover de kerk, bij Prins Teun d’n Urste. Waar u naast een verkoopkraam, ook via een drive-inn uw versnaperingen corona-proof in ontvangst kunt nemen. Graag gepast betalen (pinnen niet mogelijk). Vergeet niet vooraf te informeren bij ouders/familie/vrienden/buren of zij nog van uw diensten gebruik kunnen maken, zodat u voor hen ook wat lekkers mee kunt nemen. Als u vrijdagmiddag tussen 15.00-17.00u telefonisch bestelt (bel dan: 06-22665172), is het ook mogelijk dat we de brabantse lekkerijen bij u bezorgen in Vorstenbosch op zaterdag tussen 10.00-12.00u. Bezorgkosten per adres: € 2,-

Bestellen vanaf vandaag ook mogelijk via Email: a.burgt@ziggo.nl

Alvast hartelijk dank voor uw enthousiasme en graag tot ziens op vrijdag 11 september!!!

Wanneer: Vrijdag 11 september

Waar: Bij Prins Teun d’n Urste

Namens Carnavalsvereniging De Piereslikkers,

De Oud – Prinsen

Gepubliceerd in: Home