Prins 2019….. Wie zal het zijn?!

Na alle feestdagen en jaarwisseling kijken wij uit naar de gezelligste avond van januari in het nieuwe jaar: De Prinsenonthulling! Wie van de dorpelingen uit Vorstenbosch wordt verkozen tot heer en meester van het Piererijk? Er gaan al veel geruchten en speculaties de ronde, maar je weet het pas zeker als je naar het Prinsenbal komt.

Graag nodigen we iedereen uit voor het Prinsenbal op zaterdag 5 januari 2019 in De Stuik. Traditioneel zal Prins Rick d’n Urste om 20:00u worden opgehaald, waarna we in stoet naar De Stuik zullen gaan. Na afscheid van Rick d’n Urste zal hier de nieuwe prins met een spetterende wijze worden onthuld door het Gilde Sint Antonius Abt Vorstenbosch. Wees erbij en ben één van de eerste die hem feliciteert. Daarna zal het feest losbarsten met deze skônne neie Prins met muziek van DJ Jout & Woris!

Zondag 6 januari is vanaf 12:00u de prinsenreceptie in De Stuik, waar dorpelingen en bevriende Carnavalsclubs uit de omgeving gelegenheid krijgen om onze nieuwe Prins te feliciteren. Er is muziek van onze Pierebloazers en animatie en speelgelegenheid voor de kinderen.

Maandag 7 en dinsdag 8 januari komt de Carnavalstichting langs met ons nieuwe Papierke vol met skônne verhalen en beelden van carnaval 2018.

Tot ziens op het Prinsenbal en geniet ervan!

 

Gepubliceerd in: Home