Prins Edwin d’n Urste heerser van ‘t Piererijk

Op vrijdag 25 februari is onze heerser op spectaculaire wijze onthuld! In 2022 wordt carnaval geregeerd door Prins Edwin d’n Urste, de 55Prins van ‘De Piereslikkers’.

Edwin Bos is een geboren en getogen Vorstenbosschenaar. De prins woont samen met zijn gezin op d’n Dintherse Hoek. Hij is 48 jaar jong, zoon van Jas en Diny Bos. Hij heeft samen met zijn vrouw Barbara twee hele lieve dochters, Lara en Silke. Edwin heeft het staalconstructiebedrijf overgenomen van hun pap en maakt als sinds 1988 alles van ijzer.

Edwin is een graag gezien persoon in Vorstenbosch. Hij houdt van een potje pokeren, is zeer actief tijdens de Kinder Vakantie Week en is fanatiek met het bouwen van de Zwarte Cross wagen. Daarnaast neemt hij al vele jaren graag deel aan de jaarlijkse pronkzittingen.

Het carnaval zit bij de familie Bos in het bloed. Vader Jas Bos is ook wel bekend als Prins Jas d’n Urste, hij was prins van ‘De Piereslikkers’ in 1988. Daarnaast heeft Edwin 14 jaar bij de Raad van Elf gezeten. Volgens hem zijn dat nog steeds zijn mooiste carnavalsjaren die hij mee heeft gemaakt. De energieke actieve Prins houdt wel van gezelligheid en is vastberaden dat ondanks corona het een mooi feest gaat worden. Hij staat te popelen om er een grandioos carnavalsfeest van te maken, met als motto

‘Mi deez carnaval lassen we nix af!’