Op zaterdag 6 januari onthulde de 11-Plus commissie van Stichting Carnaval De Piereslikkers in het volle gemeenschapshuis ‘De Stuik‘ de 51e Prins. In 2018 zal carnaval geregeerd worden door Prins Rick d’n Urste!

Rick van Cleef is 27 lentes jong, oudste zoon van Jan en Jeanne en broer van John, Guido en Paul. Hij woont samen met zijn vriendin Nea Wolfs op de Oude Beemdseweg, in buurtschap ‘De Hei’. Samen met zijn ouders runt hij een melkveebedrijf aan de Berkenvenseweg. Sinds 2010 maken ze zelf boerderij-ijs genaamd ‘De Cleefshoeve’. Inmiddels een bekende naam in de naaste omgeving met heerlijk ijs!

Als zijn werk het toelaat voetbalt Rick fanatiek bij de Vorstenbosch Boys. In de weekenden gaat hij graag met vrienden onder het genot van een potje darten, een drankje drinken in het dorp bij “de Schaapskooi”.

Voor dit jaar staat Rick tijdens carnaval niet tussen zijn koeien. Als Prins van de Pierselikkers heeft hij daar natuurlijk geen tijd voor en daar heeft hij zijn motto dan ook op aangepast: ‘Loat ze moar loeie, we fiste vur unne goeie!’ Het belooft een skônne carnaval te worden in Vorstenbosch met deze enthousiaste en energieke Prins Rick d’n Urste!