Rabobank Clubsupport, Vorstenbosch kom in actie!

PIERESLIKKERS/VORSTENBOSSCHE GEMEENSCHAP/ VRIJWILLIGERS…KOM IN ACTIE!

S.C. De Piereslikkers doet mee aan de Rabobank ClubSupport, voorheen de Rabo Clubkas en hoopt van harte op uw steun. Dus steun al onze Vorstenbossche verenigingen en kom in actie!

Tijdens deze campagne mogen leden van de Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen.Dit jaar wordt er weer groot bedrag beschikbaar gesteld en evenredig verdeeld onder de stemmen. Iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen, des te meer geld de vereniging of stichting krijgt.

Ons bestedingsdoel: 

Het organiseren van een onvergetelijke en verantwoord Carnavalsfeest voor onze jeugd. Iedereen zal beseffen dat wegens Covid-19 het Carnavalsfeest op een andere manier vorm krijgt dat het normale patroon. Voor de jeugd, voornamelijk groep 7, betekent dit dat hun carnavalsjaar met een jeugdprins, jeugdprinses en jeugdadjudant, anders eruit komt te zien. Speciaal voor hen, en alle andere kinderen uit ons dorp, willen we ondanks Covid-19, een carnavalsfeest organiseren. Een financiële ondersteuning kan dit feest uiteraard een extra impuls geven.

Hoe kan je onze stichting steunen? 

Als je lid bent van de Rabobank ontvangt u een stemkaart per post. Ook via www.rabobank.nl/ossbernheze kan je stemmen. Tussen 5 oktober en 25 oktober kunt u per lid 5 stemmen uitbrengen (maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging). U vindt ons op de lijst onder de naam: Stichting Carnaval De Piereslikkers.

Conclusie: 

Als we niet stemmen op onze Vorstenbossche verenigingen/stichtingen, zal het geld naar een vereniging/stichting van een andere dorpskern gaan en dat zou erg jammer zijn.

Alvast dank, namens S.C. De Piereslikker.